gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić razgovarao sa novopostavljenim ambasadorom Holandije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 18. septembar 2019.
Amb. Holandije_sept._2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu novoimenovanog ambasadora Kraljevine Holandije u Republici Srbiji Žil Arno Bešur Pluha.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa novopostavljenom ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 18. septembar 2019.
UK MeklaudPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu novu ambasadorku Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Srbiji Šan Meklaud.
Opširnije...
 
Ministar Dačić u Golubincima svečano uručio ključeve od 30 novih stanova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 18. septembar 2019.
 _Govor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na ceremoniji svečanog useljavanja u stanove za izbeglice u Golubincima, u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji:
Opširnije...
 
Ministar Dačić sastao se sa vazduhoplovnim maršalom Stjuartom Pičom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 17. septembar 2019.
 __Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa predsedavajućim Vojnom komitetu NATO, vazduhoplovnim maršalom Stjuartom Pičom. Sastanku je prisustvovao i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.
Opširnije...
 
Odnosi Srbije i Slovenije su na visokom nivou Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 17. septembar 2019.
Dai -_predstavnici_Parlamenta_SlovenijePrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je delegaciju Parlamentarne grupe prijateljstva sa Srbijom u slovenačkom parlamentu koju predvodi predsednik grupe Predrag Baković, a koja se nalazi u uzvratnoj poseti Narodnoj skupštini Republike Srbije.
Opširnije...
 
Intezivinija saradnja sa Estonijom u oblasti informacionih tehnologija Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 17. septembar 2019.
Dai sa_ambasadorkom_EstonijePrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u kurtozanu posetu novu ambasadorku Estonije na nerezidencijalnoj osnovi iz Budimpešte Kristi Karelson.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>