gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Zahvalnost na izrazima saučešća povodom upokojenja patrijarha Irineja Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 23. novembar 2020.
logo ministarstvaMinistarstvo spoljnih poslova Republike Srbije zahvaljuje svim predstavnicima stranih država i diplomatsko-konzularnih predstavništava u Srbiji koji su, povodom upokojenja Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja, na adresu Ministarstva uputili izraze saučešća i podrške našem narodu.
Opširnije...
 
Selaković: Patrijarh Irinej zapečatio naše duhovno jedinstvo Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 21. novembar 2020.
IMG-967e3095334dbd535ad6fa9891b72caa-V„Patrijarh Irinej bio je čovek koji se borio za jedinstvo srpskog naroda i to je ono po čemu ćemo ga pamtiti", kaže ministar spoljnih poslova Nikola Selaković.
Opširnije...
 
Telegram saučešća ministra Lavrova šefu srpske diplomatije povodom smrti patrijarha Irineja Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 21. novembar 2020.
lavrov saueeMinistar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov uputio je šefu srpske diplomatije Nikoli Selakoviću telegram saučešća povodom smrti Njegove Svetosti Patrijarha Srpskog Irineja.
Opširnije...
 
Selaković: Patrijarh Irinej je sa najvećim žarom radio na jedinstvu naroda, crkve i države Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 21. novembar 2020.
221122Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković rekao je da se od velikih ljudi kakav je bio patrijarh Irinej ne opraštamo i da je on ostvario jedinstvo naroda, crkve i države.
Opširnije...
 
Selaković: Patrijarh Irinej sa Vučićem imao poseban odnos Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 21. novembar 2020.
211120202Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je patrijarh Irinej bio mudar i miroljubiv čovek, čovek vizije koji je shvatao moć narodnog jedinstva i da je s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem imao veliku bliskost i poseban odnos.
Opširnije...
 
U svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Srbije biće otvorena knjiga žalosti povodom smrti patrijarha Irineja Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 20. novembar 2020.
irinej knjiga zalostiPovodom smrti Njegove svetosti, Arhiepiskopa pećkog, Mitropolita beogradsko-karlovačkog i patrijarha srpskog gospodina Irineja, Ministarstvo spoljnih poslova dalo je instrukciju da u svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Srbije bude otvorena knjiga žalosti.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>