gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Telegram saučešća ministra Dačića povodom nesreće koja se dogodila u Slovačkoj Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. novembar 2019.
Slika 2Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća ministru spoljnih poslova Slovačke Republike Miroslavu Lajčaku povodom saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo 13 osoba.
Opširnije...
 
Državni sekretar Stevanović učestvovao na Sedmoj beogradskoj NATO nedelji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. novembar 2019.
DS Stevanovic_1_13._novembar_2019Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Nemanja Stevanović učestvovao je danas, 13. novembra, na panel diskusiji posvećenoj bilateralnim odnosima Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u okviru Sedme beogradske NATO nedelje.
Opširnije...
 
Izjava prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. novembar 2019.
DHisterija koja u Hrvatskoj vlada povodom mogućeg učešća predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića na skupu EPP-a u Zagrebu nije posledica predizborne kampanje u Hrvatskoj, kako naivno misle neki u svetu, pa i u Srbiji. To je posledice opšte antisrpske atmosfere, koja se u Hrvatskoj sistematski stvara negiranjem genocida u Drugom svetskom ratu, rehabilitacijom ustaštva, lažima o navodnoj velikosrpskoj agresiji, iako su u pitanju Srbi koji su vekovima tu živeli. Time se legitimizuje stara priča o Srbima kao remetilačkom faktoru, koju treba eliminisati.
Opširnije...
 
Odnosi Srbije i Gruzije intenzivirani u poslednje dve godine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. novembar 2019.
Dacic -_amb._GruzijePrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić je primio u oproštajnu posetu izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Gruzije Joseba Nanobašvilija, koji na nerezidencijalnoj osnovi pokriva Republiku Srbiju iz Atine.
Opširnije...
 
Partnerski odnos sa NATO je važan element državne politike Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. novembar 2019.
Dacic NATO_nedeljaGovor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na otvaranju „Sedme beogradske NATO nedelje":
Ključne reči: Ivica Dačić
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 12. novembar 2019.
Amb. Sib_nov_2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji Tomasa Šiba.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>