gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Србија заинтересована за продубљивање билатералних односа и сарадње са Уједињеним Краљевством Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 02. децембар 2020.
Selakovic-Morton 4Министар спољних послова Републике Србије састао се данас са министарком за европско суседство и Америке у Министарству за спољне послове, Комонвелт и развој Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске Венди Мортон.
Опширније...
 
Селаковић: Русија остаје наш стратешки партнер Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 01. децембар 2020.
selakovic-harcenko 3Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Боцан-Харченком.
Опширније...
 
Селаковић: Чланство у ЕУ остаје један од кључних спољнополитичких приоритета Владе Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 30. новембар 2020.
Selakovic-FabriciМинистар спољних послова Србије Никола Селаковић састао се данас са шефом Делегације ЕУ у Србији Семом Фабрицијем.
Опширније...
 
Константан напредак у односима Србије и Француске Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 30. новембар 2020.
Selakovic -Falkoni_1Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић састао се данас са амбасадором Француске Жан-Лујем Фалконијем.
Опширније...
 
Састанак министра Стефановића и министра Селаковића Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 30. новембар 2020.
jov 0143_1606726947Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром спољних послова Николом Селаковићем, са којим је разговарао о сарадњи два министарства.
Опширније...
 
Вучић:Односи међу комшијама много више од конвенције Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 29. новембар 2020.
2911 av kovid-kss pit1Односи међу комшијама су много више од конвенција, каже председник Александар Вучић образлажући зашто је иницирао повлачење одлуке о протеривању амбасадора Црне Горе у Србији, и одговор на протеривање српског амбасадора из Подгорице.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>