gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Дачић разговарао са државним секретаром Министарства унутрашњих послова Грчке Маријом Колиом-Царуком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 25. фебруар 2017.
2Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић разговарао је данас са државним секретаром Министарства унутрашњих послова Републике Грчке Маријом Колиом-Царуком.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са Кристијаном Данијелсоном Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. фебруар 2017.
Danijelson 2Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са генералним директором у Директорату за суседску политику и преговоре о проширењу Европске комисије Кристијаном Данијелсоном.
Опширније...
 
Амбасадор Филиповић разговарао са делегацијом Института за високе студије националне одбране из Париза Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. фебруар 2017.
ihednВршилац дужности помоћника министра за безбедносну политику амбасадор Бранимир Филиповић састао се данас са делегацијом Института за високе студије националне одбране из Париза.
Опширније...
 
Интензиван дијалог Србије и Словеније на свим нивоима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. фебруар 2017.
pahorПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић боравио је данас у званичној посети Републици Словенији, на позив свог словеначког колеге Карла Ерјавеца.
Опширније...
 
Развој односа Србије и Словеније у политичкој, економској и културној сфери Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. фебруар 2017.
slovenijaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић борави у посети Републици Словенији.
Опширније...
 
Министар Дачић и Владимир Рахмањин о главним правцима сарадње Организације УН за храну и пољопривреду и Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 21. фебруар 2017.
rahmanjinПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је помоћника генералног директора и регионалног представника за Европу и Централну Азију Организације УН за храну и пољопривреду (ФАО) Владимира Олеговича Рахмањина који борави у Србији, ради учешћа на конференцији у вези са почетком имплементације пројекта „Допринос одрживог газдовања шумама ниској емисији и прилагодљивом развоју" (Београд, 21-22. фебруар), у коорганизацији Министарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије и ФАО.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>