gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић уручио уговоре о додели 49 монтажних кућа за избегла лица из Хрватске и Босне и Херцеговине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 29. март 2017.
rhp skupstina gradaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић уручио је данас у Скупштини града уговоре о додели 49 монтажних кућа за избегла лица из Хрватске и Босне и Херцеговине која живе на територији Београда, у оквиру Регионалног програма стамбеног збрињавања.
Опширније...
 
Дачић и Аселборн: Јачање свих видова билатералне сарадње Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 29. март 2017.
luksemburgПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са министром иностраних и европских послова Великог Војводства Луксембурга Жаном Аселборном.
Опширније...
 
Србија и Словачка опредељене за даље унапређивање билатералних односа Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 27. март 2017.
ds slovackaДржавни секретари Министарства спољних послова Немања Стевановић и Ивица Тончев данас су разговарали са државним секретаром Министарства иностраних и европских послова Словачке Републике Лукашом Паризеком.
Опширније...
 
Србија жели да унапређује свеукупну сарадњу са Немачком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 27. март 2017.
Helbah 3-1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са амбасадором Кристијаном Хелбахом, изаслаником Министарства иностраних послова Савезне Републике Немачке за Југоисточну Европу, земље ЕФТА и Турску.
Опширније...
 
Заједнички састанак политичких директора министарстава спољних послова и одбране Америчко-Јадранске Повеље Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 27. март 2017.
A5 SkopljeУ оквиру македонског председавања Америчко-Јадранском Повељом (А5), одржан је заједнички састанак политичких директора министарстава спољних послова и одбране чланица и посматрача А5.
Опширније...
 
Српски и аустријски народ повезани су на бројне начине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 26. март 2017.
Strahe 1Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић данас је у Београду разговарао са председником Слободарске партије Аустрије Хајнц-Кристијан Штрахеом.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>