gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Српски и аустријски народ повезани су на бројне начине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 26. март 2017.
Strahe 1Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић данас је у Београду разговарао са председником Слободарске партије Аустрије Хајнц-Кристијан Штрахеом.
Опширније...
 
Јачање привредне сарадње са Аустријом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 26. март 2017.
StraheДржавни секретар Ивица Тончев разговарао је у суботу, 25. марта, са лидером Слободарске партије Аустрије (FPÖ) Хајнц-Кристијан Штрахеом.
Опширније...
 
Односи Србије и Мађарске су на високом нивоу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 24. март 2017.
SijartoПрви потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са министром спољних послова и спољне трговине Мађарске Петером Сијартом.
Опширније...
 
Спремност Србије да унапређује политички дијалог, економске односе и уговорну регулативу са Јорданом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. март 2017.
Jordan 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас новог амбасадора Краљевине Јордан Фаваза Ал-Еитана који је предао акредитивна писма председнику Републике Томиславу Николићу и тиме званично ступио на дужност амбасадора Јордана у Србији, на нерезиденцијалној основи, са седиштем у Атини.
Опширније...
 
Министар Дачић и амбасадор Исланда о унапређењу билатералних односа две земље Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. март 2017.
islandПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас са нерезидентним амбасадором Републике Исланд са седиштем у Берлину Мартином Ејолфсоном, који је допутовао у Београд како би предао акредитивна писма председнику Републике Србије Томиславу Николићу.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са амбасадором Саудијске Арабије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. март 2017.
S.ArabijaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету амбасадора Краљевине Саудијске Арабије, на нерезиднетној основи, са седиштем у Сарајеву, Хани Бин Абдулах Бин Мохамед Моминаха, који у Београду борави ради предаје акредитивних писама председнику Републике Србије Томиславу Николићу.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>