gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Захвалност на изразима саучешћа поводом упокојења патријарха Иринеја Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 23. новембар 2020.
logo ministarstvaМинистарство спољних послова Републике Србије захваљује свим представницима страних држава и дипломатско-конзуларних представништава у Србији који су, поводом упокојења Његове светости патријарха српског Иринеја, на адресу Министарства упутили изразе саучешћа и подршке нашем народу.
Опширније...
 
Селаковић: Патријарх Иринеј запечатио наше духовно јединство Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 21. новембар 2020.
IMG-967e3095334dbd535ad6fa9891b72caa-V„Патријарх Иринеј био је човек који се борио за јединство српског народа и то је оно по чему ћемо га памтити", каже министар спољних послова Никола Селаковић.
Опширније...
 
Телеграм саучешћа министра Лаврова шефу српске дипломатије поводом смрти патријарха Иринеја Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 21. новембар 2020.
lavrov saueeМинистар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров упутио је шефу српске дипломатије Николи Селаковићу телеграм саучешћа поводом смрти Његове Светости Патријарха Српског Иринеја.
Опширније...
 
Селаковић: Патријарх Иринеј је са највећим жаром радио на јединству народа, цркве и државе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 21. новембар 2020.
221122Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић рекао је да се од великих људи какав је био патријарх Иринеј не опраштамо и да је он остварио јединство народа, цркве и државе.
Опширније...
 
Селаковић: Патријарх Иринеј са Вучићем имао посебан однос Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 21. новембар 2020.
211120202Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић изјавио је данас да је патријарх Иринеј био мудар и мирољубив човек, човек визије који је схватао моћ народног јединства и да је с председником Србије Александром Вучићем имао велику блискост и посебан однос.
Опширније...
 
У свим дипломатско-конзуларним представништвима Републике Србије биће отворена књига жалости поводом смрти патријарха Иринеја Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. новембар 2020.
irinej knjiga zalostiПоводом смрти Његове светости, Архиепископа пећког, Митрополита београдско-карловачког и патријарха српског господина Иринеја, Министарство спољних послова дало је инструкцију да у свим дипломатско-конзуларним представништвима Републике Србије буде отворена књига жалости.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>