gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић разговарао са новопостављеним амбасадором Холандије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 18. септембар 2019.
Amb. Holandije_sept._2019Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету новоименованог амбасадора Краљевине Холандије у Републици Србији Жил Арно Бешур Плуха.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са новопостављеном амбасадорком Уједињеног Краљевства Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 18. септембар 2019.
UK MeklaudПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету нову амбасадорку Уједињеног Краљевства у Републици Србији Шан Меклауд.
Опширније...
 
Министар Дачић у Голубинцима свечано уручио кључеве од 30 нових станова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 18. септембар 2019.
 _Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на церемонији свечаног усељавања у станове за избеглице у Голубинцима, у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма у Републици Србији:
Опширније...
 
Министар Дачић састао се са ваздухопловним маршалом Стјуартом Пичом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 17. септембар 2019.
 __Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са председавајућим Војном комитету НАТО, ваздухопловним маршалом Стјуартом Пичом. Састанку је присуствовао и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић.
Опширније...
 
Односи Србије и Словеније су на високом нивоу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 17. септембар 2019.
Dai -_predstavnici_Parlamenta_SlovenijeПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је делегацију Парламентарне групе пријатељства са Србијом у словеначком парламенту коју предводи председник групе Предраг Баковић, а која се налази у узвратној посети Народној скупштини Републике Србије.
Опширније...
 
Интезивинија сарадња са Естонијом у области информационих технологија Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 17. септембар 2019.
Dai sa_ambasadorkom_EstonijeПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у куртозану посету нову амбасадорку Естоније на нерезиденцијалној основи из Будимпеште Кристи Карелсон.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>