gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Трст: Генерални конзул Ивана Стојиљковић у првом интервјуу за италијански медиј Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 19. јануар 2019.
altНови генерални конзул Србије у Трсту Ивана Стојиљковић дала је интервју дневном листу „Ил Пиколо" у коме је истакла да ће се посебно залагати за унапређење трговинске размене с Италијом и већ добрих односа са италијанским институцијама и представницима власти.
Опширније...
 
Њу Делхи: О Србији као извознику органског воћа у часопису „Пољопривреда данас" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 18. јануар 2019.
Agriculture today_VMИндијски часопис „Пољопривреда данас" објавио је у свом годишњаку текст нашег амбасадора Владимира Марића о пољопривредним потенцијалима Србије, органској храни и производњи воћа.
Опширније...
 
Њујорк: Изложба „Тамо далеко 1918 - 2018" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. јануар 2019.
altИзложба „Тамо далеко 1918 - 2018" приказана је 17. јануара у Конзулату Србије у Њујорку, у склопу серије културних догађаја којима је ГК обележио стогодишњицу завршетка Првог светског рата.
Опширније...
 
Њујорк: Одржана традиционална конференција о Николи Тесли Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 13. јануар 2019.
altTрадиционална конференција посвећена великану науке Николи Тесли одржана је 12. јануара у хотелу Њујоркер, у организацији Тесла научне фондације из Филаделфије и Генералног конзулата Србије.
Опширније...
 
Њу Делхи: Србија као дестинација за ђачке екскурзије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 26. децембар 2018.
prezentacijaТуристичке и културне знаменитости Србије представљене су власницима и директорима приватних основних и средњих школа у Њу Делхију, како би своје ученике слали на екскурзије у нашу земљу. Презентацију у Амбасади Србије водили су амбасадор Владимир Марић и његова заменица Љиљана Белојевић, који су поред туристичких атракција, приказали и спортске кампове. Догађај је организован у сарадњи са компанијом „Ев линкс", која већ организује путовања у Србију.
Опширније...
 
Рим: Амбасадор о ситуацији на Косову за „Радио Радикале" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 26. децембар 2018.
altАмбасадор у Италији Горан Алексић дао је интервју за „Радио радикале" поводом повећања такси на српске производе на Косову и Метохији и трансформације КБС у тзв. војску.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>