gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Вашингтон: „Exploring Balkan Food“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 07. мај 2017.
Vasington 7520171У сарадњи са Одељењем за промоцију културе америчке културне институције „Smithsonian Associates" (у даљем тексту Смитсонијан) Амбасада Републике Србије организовала је у ресторану балканске кухиње „Амбар" вече под називом „Exploring Balkan Food".
Кључне речи: САД
Опширније...
 
Чикаго: Вече карикатуре и анимираног филма Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 05. мај 2017.
Cikago 5520171У Генералном конзулату Републике Србије у Чикагу одржано је вече карикатуре и анимираног филма Зорана Јовановића из Београда, познатог карикатуристе и аутора анимираних филмова. Име Зорана Јовановића налази се у Антологији најбољих карикатуриста и илустратора  по избору „Њујорк тајмса".
Кључне речи: САД
Опширније...
 
Чикаго: Представа „Кумови“ Душана Ковачевића Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 02. мај 2017.
Cikago 1742017У организацији „International Voices Project", америчког позоришта „Vitalist Theatre"и Генералног конзулата Републике Србије у Чикагу представљен је први пут на енглеском језику позоришни комад „Кумови" Душана Ковачевића у Културном центру Сервантес у Чикагу.
Кључне речи: САД
Опширније...
 
Токио: Изложба фотографија и скулптура „Живот и смрт“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 20. април 2017.
Tokio 2042017Амбасада Републике Србије у Токију организовала је изложбу младих уметница из Србије и Јапана под називом „Живот и смрт – изложба савремене уметности Србије и Јапана". На изложби која  је одржана у просторијама Амбасаде у периоду од 20. до 28. априла 2017. представљене су скулптуре и снимак процеса рада вајарке Јоване Туцовић, као и фотографије Акико Кога.
Кључне речи: Јапан
Опширније...
 
Лисабон: Посета групе студената и професора из Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 20. април 2017.
Група од неколико професора и 65 студената Економског факултета у Суботици Универзитета у Новом Саду посетила је током свог студијског путовања Португал  и Амбасаду Републике Србије у Лисабону.
Кључне речи: Португалија
Опширније...
 
Вашингтон: Ученици ОШ „Свети Сава“ посетили нашу Амбасаду Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. април 2017.
Vasington 1942017Група од десет ученика од шестог до осмог разреда ОШ „Свети Сава" из Милвокија (Висконсин) посетила је са родитељима Амбасаду Републике Србије у Вашингтону.
Кључне речи: САД
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>