gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Вашингтон: Концерт српских уметника на Миленијумској сцени Кенеди центра Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 09. март 2019.
koncert1Српски уметници одржали су концерт „Србија широм света клавира" на Миленијумској сцени Џон Ф. Кенеди центра за извођачке уметности, у организацији Амбасаде Србије и Кенеди центра у Вашингтону, 25. фебруара.
Опширније...
 
Никозија: Отворена изложба Музеја Николе Тесле Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 08. март 2019.
altИзложба Музеја Николе Тесле под називом „Тесла, дело, дух, визија" отворена је 1. марта у Никозији, што је у директном телевизијском укључењу пренела кипарска ТВ Омега.
Опширније...
 
Скопље: Мјузиклом „Зона замфирова" прослављени Дан државности и Дан Војске Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 08. март 2019.
ddrzАмбасада Србије у Македонији организовала је свечани пријем поводом Дана државности и Дана Војске у Македонском народном театру у Скопљу, уз извођење мјузикла „Зона Замфирова" Позоришта на Теразијама у Београду.
Опширније...
 
Пелагићево: Уручена плакета Генералном конзулату Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 08. март 2019.
altНачелник општине Пелагићево Симо Стакић уручио је Генералном конзулату Србије у Бања Луци плакету за допринос развоју општине и захвалио за подршку Владе Србије у вредности од 200.000 евра.
Опширније...
 
Париз: Стална делегација Србије на Међународном дану матерњег језика Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 08. март 2019.
altСтална делегација Србије при УНЕСКУ учествовала је 21. фебруара у обележавању Међународног дана матерњег језика, културног догађаја који је иницирала Стална делегација Бангладеша.
Опширније...
 
Њу Делхи: Медији о пријему у Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 07. март 2019.
hindustan timesИндијске новине „Тајмз оф Индија" и „Хиндустан тајмз" објавиле су фото-извештаје о пријему у башти Амбасаде Србије у Њу Делхију поводом Дана државности Србије у којима је пренето да је амбасадор Владимир Марић прочитао поруку председника Србије, те да је пријем почео минутом ћутања за страдале у Пулвами.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>