gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Њујорк: Изложба словачког сликарства у Србији у седишту УН Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 22. мај 2018.
un izlozbaСталне мисије Србије и Словачке у Уједињеним нацијама приредиле су изложбу слика "Словачко наивно сликарство у Србији" у седишту УН у Њујорку, 21. маја, коју су отворили стални представници две земље, амбасадори Милан Милановић и Михал Млинар.
Опширније...
 
Љубљана: "Нематеријално културно наслеђе Србије" у Словеначком етнографском музеју Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 20. мај 2018.
altИзложбу Нематеријално културно наслеђе Србије у Словеначком етнографском музеју у Љубљани отвориле су 15. маја амбасадор Србије Зорана Влатковић и генерална директорка Директората за културно наслеђе Министарства културе Словеније Ксенија Ковачец Наглич.
Опширније...
 
Хамбург: Србија у Дугој ноћи конзулата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 19. мај 2018.
noc konzulataГенерални конзулат Cрбије у Хамбургу био је у ноћи 15. маја отворен за посетиоце Дуге ноћи конзулата, манифестације у склопу Недеље Европе која се сваке године у мају одржава под покровитељством Сената слободног и ханзеатског града Хамбурга. Ово је шести пут да је наш конзулат учествовао, заједно са још 29 конзулата, 4 културно-информативне институције и Међународним судом за поморско право.
Опширније...
 
Берлин: Ћаци у посети Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 18. мај 2018.
djaci u_ambasadiЂаци петог разреда основне школе „Борнхолмер" у Панкоу, кварту на северу Берлина, посетили су нашу амбасаду 16. маја поводом задужења којe су добили на манифестацији „Фер Френдс" где ће представљати Србију као земљу учесницу светског првенства у фудбалу. Манифестација ће се одржати у Пољској и окупиће немачке и пољске школе при чему ће свака представљати једну земљу учесницу фудбалског такмичења.
Опширније...
 
Преторија: Обележавање годишњице школе Свети Сава Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. мај 2018.
altГодишњица школе Свети Сава, која функционише у Јоханесбургу и Преторији по плану и програму Министарства просвете Србије, обележена је 12. маја у Амбасади Србије у Јужноафричкој Републици, у сарадњи са СКУД „Африка".
Опширније...
 
Софија: Пријем за бугарске новинаре у Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 16. мај 2018.
altБугарске новинаре и власнике туристичких агенција угостила је Амбасада Србије у Софији уочи посете златиборском региону, на позив Туристичке организације Златибора. За двадесетак представника медија и туристичких агенција биће обезбеђен бесплатни тродневни боравак од 25. до 27. маја и обилазак туристичких знаменитости златиборског краја.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>