gototopgototop
Министарство спољних послова Министарство Министар
Говори министра
Говор министра Дачића на састанку министара спољних послова ЗБ6 Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 09. фебруар 2017.
Министар Дачић на неформалном састанку министара спољних послова групе ЗБ6Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на састанку министара спољних послова Западно-балканске шесторке у Скопљу, 09. фебруар 2017. године.
Опширније...
 
Новогодишњи пријем у Министарству спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 14. јануар 2017.
novogodisnji prijemПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић приредио је данас у Министарству спољних послова новогодишњи пријем за шефове дипломатских мисија и међунароних организација, као и директоре и главне и одговорне уреднике медија.
Опширније...
 
Говор министра Дачића на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у региону Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 27. децембар 2016.
Министар Дачић на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у регионуМинистар Дачић данас је учествовао на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у региону. Говор министра се налази у наставку:
Опширније...
 
Уводно предавање новим полазницима Дипломатске академије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 22. децембар 2016.
Министар Дачић одржао уводно предавање полазницима Дипломатске академијеПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић одржао је данас уводно предавање новој генерацији полазника Дипломатске академије.
Опширније...
 
Министар Дачић на Симпозијуму Кина-ЦИЕЗ који је одржан у Кинеској академији друштвених наука Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 15. децембар 2016.
Министар Дачић на Симпозијуму Кина-ЦИЕЗ који је одржан у Кинеској академији друштвених наукаИзлагање првог потпредседника Владе и министра спољних послова Ивице Дачића на Симпозијуму think-tank-ова Кина-ЦИЕЗ који је одржан у Кинеској академији друштвених наука (CASS)
Опширније...
 
Дачић: „Организација за црноморску економску сарадњу да потврди водећу улогу носиоца одрживог и стабилног економског развоја у региону“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 13. децембар 2016.
Заједничка фотографија учесникаУводно излагање првог потпредседника Владе и министра спољних послова Републике Србије Ивице Дачића на 35. састанку Савета министара спољних послова Организације за црноморску економску сарадњу који је одржан у Београду.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>