gototopgototop
utorak, 18. jul 2017. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Ministar Dačić razgovarao sa počasnim konzulom Srbije u Boliviji
+ larger fontnormal font- Smaller font
Petkovic 3Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas počasnog konzula Republike Srbije u Višenacionalnoj Državi Boliviji Žanu Kuljaču de Rodriges, povodom predstojećeg boravka potpredsednika Bolivije Alvara Garsije Linere u Beogradu, koji učestvuje na 18. kongresu Međunarodne naučne federacije za izučavanje Latinske Amerike i Kariba, od 25. do 28. jula 2017. godine u organizaciji Univerziteta Džon Nezbit.

Konstatujući odlične bilateralne političke odnose, kao i obostrani interes za njihovo dalje unapređenje, izraženo je zadovoljstvo zbog prve posete zvaničnika Višenacionalne Države Bolivije na visokom nivou, što predstavlja odličnu priliku za sagledavanje mogućnosti za intenziviranje odnosa u oblastima ekonomije, zdravstava, obrazovanja, kulture, između ostalih.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić ocenio je značajnim održavanje 18. kongresa Međunarodne naučne federacije za izučavanje Latinske Amerike i Kariba u Beogradu, koji okuplja zvaničnike i istaknute ličnosti iz akademskih krugova Latinske Amerike i Kariba.Sastanak ministra Dačića sa Žanom Petković
Sastanak ministra Dačića sa Žanom Petković
Sastanak ministra Dačića sa Žanom Petković