gototopgototop
utorak, 04. jul 2017. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Ambasador Čepurin uručio čestitku ministra Lavrova povodom imenovanja Ivice Dačića na dužnost prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova
+ larger fontnormal font- Smaller font
Cepurin 2Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina.

Tokom susreta razmotrena su aktuelna pitanja bilateralnih odnosa i aktivnosti koje su planirane u narednom periodu.

Ambasador Čepurin uručio je čestitku ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova upućenu ministru Dačiću, povodom imenovanja na dužnost prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova.

„Poštovani gospodine ministre, dragi Ivice,

Od srca bih hteo da ti čestitam na imenovanju na dužnost prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije.

Uveren sam da će rusko-srpske veze, koje se baziraju na dubokim istorijskim tradicijama i opširnim zajedničkim interesima, nastaviti da se dinamično razvijaju u različitim oblastima za dobrobit naših bratskih naroda.

Računam na dalji aktivni i sadržajni dijalog po širem krugu pitanja bilateralnog i međunarodnog dnevnog reda.
Molim Vas da primite, gospodine ministre, moje iskrene želje zdravlja, prosperiteta i uspeha u radu", navodi se u čestitki šefa ruske diplomatije.Sastanak Dačić - Čepurin
Sastanak Dačić - Čepurin
Sastanak Dačić - Čepurin