gototopgototop
sreda, 26. oktobar 2016. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Ministar Dačić i sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije o aktuelnim bezbednosnim temama na regionalnom i međunarodnom planu
+ larger fontnormal font- Smaller font
Petrusev 2Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševom koji boravi u poseti Republici Srbiji.

Na današnjem sastanku razmotrena su pojedina bilateralna pitanja, kao i aktuelne bezbednosne teme na regionalnom i međunarodnom planu.

Ministar Dačić ponovio je da su odnosi Republike Srbije i Ruske Federacije tradiocionalno dobri, da se razvijaju u interesu i na zadovoljstvo obe zemlje, kao i da je potrebno davati dodatnih podsticaja za unapređenje trgovinsko-ekonomske saradnje.

Šef srpske diplomatije i Nikolaj Patrušev razgovarali su o odnosima dveju zemalja u oblasti bezbednosti, kao i mogućnostima za njihovo unapređenje, pri čemu su se obojica zvaničnika složila da treba ostvariti još bolju saradnju sa ruskim bezbednosnim službama.Sastanak Dačić - Patrušev
Sastanak Dačić - Patrušev
Sastanak Dačić - Patrušev
Sastanak Dačić - Patrušev
Sastanak Dačić - Patrušev