gototopgototop
среда, 10. јул 2013. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Презентација књиге " Никола Тесла - човек анђео" физичара Спасоја Влајића у Москви
+ larger fontnormal font- Smaller font
nikola-teslaДесетог јула на дан рођења Николе Тесле у мермерној сали Централног дома новинара у Москви одржана је презентација књиге инжењера Спасоја Влајића "Никола Тесла човек - анђео." Презентацију је најавила Милка Кресоја оснивач Центра за истраживање наслеђа Николе Тесле. Присутнима се потом пригодним говором обратила Наталија Александровна главни уредник часописа "Делвфис". Аутор је укратко представио своју књигу и истакао да она говори о"менталној техници којом се граде унутрашњи ментални алати са циљем да се сви зацртани циљеви спроведу у дело. Менталном технологијом се развија унутрашња вера и самоувереност да се спољашњи планови спроводе у дело тоталном менталном концентрацијом на унутрашњи свет који диктира и контролише спољашњи свет." Ради се о томе шта можеш да урадиш за себе , како да побољшаш свој свакодневни живот, добијеш сталну радост, оптимизам и веру у себе.

О књизи су говорли Правдицев Виталиј Леонович кандидат техничких наука, режисер аутор филма о Николи Тесли , Сухонос Сергеј Иванович кандидат техничких наука , Бичков Владимир Љвович доктор физичко -математичких наука, академик РАЕН, начелник лабораторије МРТИ РАН, председник руског међународног комитета за изучавање лоптастих муња и Дмитриј Сомјенович професор, доктор, академик техничких наука.

Спасоје Влајић је аутор више књига и научних радова . Истражује психофизичку везу механике енергије гласова са електромагнетном енергијом нервних импулса и можданих таласа.
Кључне речи: Руска Федерација