gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Arhiva saopštenja Arhiva saopštenja iz 2017. godine
nedelja, 24. decembar 2017. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Ministar Dačić čestitao Božić svim vernicima koji ga slave po Gregorijanskom kalendaru
+ larger fontnormal font- Smaller font
IDPrvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je Božić beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru, velikodostojnicima i vernicima Rimokatoličke crkve sa željom da ga proslave u radosti sa verom u bolju budućnost svih nas u Srbiji.

″U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje lično ime čestitam Vam praznik rođenja Hristovog sa željom da ga proslavite u radosti, blagostanju, ljubavi i slozi u krugu svojih najdražih.

Božić je prilika da se iznova podsetimo na neprolazne vrednosti zajedništva, razumevanja, uzajamnog uvažavanja i poštovanja, kao temeljnih vrednosti našeg društva i države.

Neka nam svima ovaj praznik rođenja i radosti da veru u zajedništvo i solidarnost i pokaže put iskrenog praštanja i poštovanja.

U težini naše svakodnevnice, verujem da će nam praznični duh dati snagu da se, uvereni u konačnu pobedu, hrabro suočimo sa svim izazovima pred nama i istrajemo u gradnji bolje i sigurne budućnost za sve nas", navodi se u čestitki ministra Dačića.