gototopgototop
Министарство спољних послова Архива саопштења
Архива саопштења из 2015. године
Састанак министра Дачића са министром Игором Црнадаком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 30. децембар 2015.
dacic -_crnadakПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са министром иностраних послова Босне и Херцеговине Игором Црнадаком.
Опширније...
 
Министар Дачић уручио захвалнице за Министарски савет ОЕБС-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 29. децембар 2015.
Zahvalnice OEBSПредседавајући ОЕБС-у, први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Србије Ивица Дачић уручио је данас на свечаној церемонији захвалнице представницима институција и компанија које су учествовале у припреми и организацији 22. Министарског савета ОЕБС-а, који је одржан у Београду 3. и 4. децембра.
Опширније...
 
Министар Дачић уручио дипломе полазницима Дипломатске академије 2014/2015 Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 29. децембар 2015.
Diplomatska akademijaОбраћање првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на церемонији доделе диплома полазницима Дипломатске академије 2014/2015:
Опширније...
 
Састанак министра Дачића са министром иностраних послова Турске Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 28. децембар 2015.
dacic -_cavusogluПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са министром иностраних послова Турске Мевлутом Чавушоглуом.
Опширније...
 
Изјава министра Дачића Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 25. децембар 2015.
DACICПоводом изјаве амбасадора Сједињених Америчких Држава Мајкла Кирбија, први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да САД и Србија имају различито виђење питања једнострано проглашене независности Косова, што се могло видети и приликом разматрања захтева за чланство Косова у Унеску.
Опширније...
 
Министар Дачић и Владимир Ткаченко о припремама за одржавање српско-руског Међувладиног комитета Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 24. децембар 2015.
Dacic -_TkacenkoПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић, у својству копредседника српско-руског Међувладиног комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу, сусрео се данас са потпредседником руског дела Међувладиног комитета Владимиром Ткаченком.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>